TAİDER Kuzey Yıldızı Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülü ön başvuruları açıldı. Kuzey Yıldızı Ödülleri’nin amacı, aile şirketlerinin sürdürülebilir iş modelleri geliştirmelerinde katkı sağlamak, iyi örnekleri paylaşarak öğrenmeyi hızlandırmak, gelişimin tüm kurumlara yayılımını sağlama yönünde itici güç oluşturmak. Ödüle başvuran şirketlerin bu alanda çalışmaları sırasında çözemediği sorularına yanıt alabilmeleri ve kendilerine sunulacak sonuç raporu sayesinde gelişmiş ve geliştirilecek alanlarını saptama olanağı bulmaları hedefleniyor.

Dünyada ve Türkiye’de tek örnek olan ve aile şirketleri için TAİDER tarafından tasarlanan Kuzey Yıldızı Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülleri 02.11.2018 TAİDER 6.Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi’nde sunulacaktır.

Ön başvuru için başvuru formunun imzalanarak 12 Nisan 2018  tarihine kadar TAİDER Merkez Ofisi’ne iletilmesi gerekmektedir.

Dosyayı hazırlama sürecinde sorularınız olması durumunda kuzeyyildizi@taider.org.tr adresine sorularınızı iletebilirsiniz.

TAİDER Kuzey Yıldızı Ödül Başvuru Formu 2018

Kuzey Yıldızı Broşür

TAİDER Kuzey Yıldızı Ödülü Değerlendirici Başvuru Formu 2018

TAİDER Kuzey Yıldızı Ödülü Değerlendirici Ek Kitabı 2018

Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.