Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi iş birliğinde, Aydın Sanayi Odası ve Aydın Ticaret Borsası ev sahipliğinde 27 Şubat 2024 tarihinde “Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik” panelimizi gerçekleştirdik.

Panelimizin açılış konuşmasını Başkanımız Dr. Tamer Saka, Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş ve Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur gerçekleştirdi. Şirketler için hazırladığımız Kurumsal Yönetim Olgunluk Testi’ni SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Selim Sühan Seçkin aracılığıyla katılımcılarımızla paylaştık. Ardından, Derneğimiz Ekonomi Danışmanı ve Türkiye Raporu Direktörü Can Selçuki “Türkiye’nin Ekonomik ve Politik Gündemi” hakkında katılımcılara kısa bir değerlendirme yaptı.

Panelde; Başkanımız Dr. Tamer Saka, Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyesi, İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Perihan İnci, Derneğimiz Ekonomi Danışmanı ve Türkiye Raporu Direktörü Can Selçuki, Sadık Grubu Başkan Yardımcısı, GESİFED Başkanı, TÜRKONFED Başkan Yardımcısı Oktay Mersin ve Jantsa Jant Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çerçioğlu panelist olarak yer alırken, Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Genel Koordinatörü Vahap Munyar ise panelin moderasyonunu yaptı.