Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi iş birliğinde, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde 31 Ocak 2024 tarihinde “Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik” panelimizi gerçekleştirdik.

Panelimizin açılış konuşmalarını Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ve Derneğimiz Başkanı Dr. Tamer Saka yaptı.

Panel öncesinde Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Burhan Taştan şirketler için hazırladığımız “Kurumsal Yönetim Olgunluk Testi” hakkında bilgi verdi. Ardından Retorika Araştırma ve Danışmanlık Direktörü Dr. M. Murat Kubilay Türkiye’nin Ekonomik ve Politik Gündemi hakkında katılımcılara kısa bir değerlendirme yaptı.

Panelde; Derneğimiz Başkanı Dr. Tamer Saka, Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyesi ve Hergüner Bilgen Üçer Avukatlık Ortaklığı Ortağı Av. Senem Denktaş, Retorika Araştırma ve Danışmanlık Direktörü Dr. M. Murat Kubilay panelistler arasında yer alırken, Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Dr. Şeref Oğuz panelin moderasyonunu yaptı.