Derneğimizin, MY Executive iş birliği ve Galatasaray Üniversitesi Kurumsal Yönetim, Denetim ve Uyum Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUYDEM) desteği ile hayata geçirdiği Yönetim Kurulu Üyeliği Mentorluk ve Geliştirme Programımızın Sonbahar’23 Dönemi’nin 2. simülasyonunu ve kapanış törenini 17 Ocak 2024 tarihinde Galatasaray Üniversitesi’nde gerçekleştirdik.

Toplam 16 hafta süren programda eğitim, tecrübe paylaşımı webinarları, mentor-menti görüşmeleri, Galatasaray Üniversitesi Kurumsal Yönetim, Denetim ve Uyum Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUYDEM) iş birliği ile gerçekleştirilen yönetim kurulu simülasyonlarını tamamlayarak düzenlenen mezuniyet töreninde katılımcılara sertifikalarını teslim ettik.

İş dünyasının duayen isimlerinin mentor ve konuşmacı olarak katıldığı program, yönetim kurulu üyelerinin, bağımsız yönetim kurulu üyelerinin, yönetim kurulu üyesi adaylarının desteklenmesini, güçlendirilmesini ve geleceğine yön verdikleri şirketlere sağladıkları katma değerin artırılmasını hedefliyor.