“Risk ve Denetim Komitesinin Sorumlulukları ve Önemi” eğitim programımızı çevrim içi olarak 15-16 Mart 2023 tarihlerinde düzenlendi.

Programın ilk gününde Kibar Holding Risk Yönetimi Direktörü Cumhur Bilgili risk komitesinin yasal çerçevesi, komitenin kuruluşu, görev alanları, yetki ve sorumluluklar ile risklerin erken saptanması ve yönetiminin sağladığı faydaları katılımcılara aktardı. Ardından TKYD Denetim Kurulu Üyesi, TOFAŞ Finansal Planlama ve Kontrol Direktörü Doğu Özden, Cumhur Bilgili moderasyonunda uygulamada karşılaşılan sorunlar ve en iyi uygulamalar ile tecrübe paylaşımında bulundu.

Programın ikinci gününde PwC Kıdemli Müdürü Görkem Erdoğdu denetim komitenin yasal çerçevesi, komitenin kuruluşu, görev alanları, yetki ve sorumluluklar ile denetimden sorumlu komitenin sağladığı faydaları katılımcılara aktardı. Ardından TKYD Yönetim Kurulu Üyesi, TİDE Kurucu ve Onursal Başkanı Ali Kamil Uzun, Görkem Erdoğdu moderasyonunda uygulamada karşılaşılan sorunlar ve en iyi uygulamalar ile tecrübe paylaşımında bulundu.

Detaylı program akışına buradan ulaşabilirsiniz.