Derneğimizin, MY Executive iş birliği ve Galatasaray Üniversitesi desteği ile hayata geçirdiği “Yönetim Kurulu Üyeliği Mentorluk ve Geliştirme Programı”nın yeni dönemi

1 Mart 2023 tarihinde başladı!

Kurumsal yönetim anlayışının Türkiye’de tanınması ve gelişmesi amacıyla faaliyetlerini sürdüren derneğimizin, MY Executive iş birliği ve Galatasaray Üniversitesi desteği ile hayata geçirdiği Yönetim Kurulu Üyeliği Mentorluk ve Geliştirme Programı’nın yeni dönemi 1 Mart 2023 tarihinde başladı. İş dünyasının duayen isimlerinin mentor ve konuşmacı olarak katıldığı program, yönetim kurulu üyelerinin, bağımsız yönetim kurulu üyelerinin, yönetim kurulu üyesi adaylarının desteklenmesini, güçlendirilmesini ve geleceğine yön verdikleri şirketlere sağladıkları katma değerin artırılmasını hedefliyor.

Kendi alanlarında öncü isimler deneyimlerini paylaşacak

Program; Eğitim, Tecrübe Paylaşımı Webinar’ları, Mentor-Menti Görüşmeleri ve Galatasaray Üniversitesi iş birliğinde Yönetim Kurulu Simülasyonu olmak üzere toplam dört bölümden oluşuyor. Toplam 16 hafta süren programın sonunda katılımcılara Galatasaray Üniversitesi tarafından sertifika verilecek.

Program çerçevesinde; çok değerli iş liderleri, duayen profesyonel yöneticiler ve ekonomi basınının önemli temsilcileri, bilgi, birikim ve deneyimlerini katılımcılara sunuyor.

Program hakkında detaylı bilgiye program tanıtım sunumundan ulaşabilirsiniz.