Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin (TKYD) ‘Anadolu Buluşmaları’ kapsamında hayata geçirdiği Anadolu’daki şirketlere kurumsal yönetimin öneminin anlatıldığı buluşma serisinin Bursa ayağı Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 

Panelde konuşan TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka; “TKYD olarak kurumsal yönetimin temel bileşenlerinin daha iyi anlaşıldığı ve gerçek anlamda hayata geçirildiği bir yönetim anlayışının kurumlarımızın ve toplumumuzun refahını artıracağına inanıyoruz.” dedi. 

Kurumsal yönetim anlayışının Türkiye’de tanınması, gelişmesi ve en iyi uygulamalarıyla hayata geçirilmesi amacıyla faaliyetlerini sürdüren Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) Anadolu’da kurumsal yönetimi anlatmaya devam ediyor. Bu kapsamda Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen panelde TKYD, Bursalı iş insanları ile bir araya geldi.

Dünya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ’ın moderatölüğünde Bursa Sanayi ve Ticaret Odası’nda düzenlenen panele, TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka, İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi, TKYD Yönetim Kurulu Üyesi Perihan İnci ve Coşkunöz Havacılık Savunma Yönetim Kurulu Başkanı Aptullah Saner panelist olarak katıldılar.