Konya Sanayi Odası Meclis Toplantısına Konuk Olduk

Konya Sanayi Odası (KSO)’nın 27 Ocak 2020 tarihinde düzenlenen Meclis Toplantısı’na konuk olduk. Toplantıda; Yönetim Kurulu Başkanımız Feyyaz Ünal “Kurumsal Yönetim Nedir? Neden Önemlidir?” konusunda bir sunum yapıp meclis üyeleri ile kurumsal yönetimi konuştu.

Konya ziyaretimizde başkanımız Feyyaz Ünal Mevlana Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu( MEVLANASİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Aktuna ve üyemiz Ahmet Güvenek ile bir araya geldi. İlgili ziyarette TKYD faaliyetlerini anlatıp karşılıklı işbirliği imkanlarını konuştuk.

TKYD Başkanı Feyyaz Ünal BUSİAD Toplantısına Katıldı

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği’nin (BUSİAD) etkinliği olan “Ebeveynler ve Çocukları/Kuşaklar Arası Buluşma Toplantısı’nda” 23 Ocak 2020 tarihinde BUSİAD’ta düzenlendi. TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Ünal’ın panelist olduğu toplantının diğer konuşmacıları Dr. Ecmel Ayral ve Servet Akkaynak yer aldı. Paneş Ayşe Öztuna Bozoklar yöneticiliğinde gerçekleşti. 

“Dönüşüm ortamında şirketlerin/aile şirketlerinin geleceğe hazırlanması” konularının tartışıldığı toplantıda Feyyaz Ünal, aile şirketlerinin kurumsal şirketlerden farkının duygu olduğunu söyledi. Ünal, bu duygunun da güven duygusu olduğunu ifade ederek, “Bu bir kere bozuldu mu iş zor. Onun için yazılı kurallarla bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz” dedi.

Ankara Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Safranbolu Sektör Buluşmasına Konuk Olduk

Ankara Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği 15-17 Kasım 2019 tarihlerinde Safranbolu’da sektörel sinerji yaratmak amacıyla sektörü bir araya getiren bir buluşma düzenlendi. Yüksek katılım ile düzenlenen toplantıda Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Denetim Kurulu Üyesi Burçak Ünsal “Kurumsal Yönetim ile Şirketlerinizi Nasıl Geleceğe Taşırsınız?” konusunda katılımcılara bir sunum yaptı.