Ankara Kurumsal Yönetim Etkinlikleri

Anadolu Kurumsal Yönetim etkinliklerimiz çerçevesinde 23 Ekim 2019 tarihinde Ankara iş dünyası ile bir araya geldik.

Ankara programımızın ilk etkinliğinde Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri (OAİB) uzman ve yöneticilerine “Birliklerde ve STK’lar Kurumsal Yönetim”i anlattık. OAİB ev sahipliğinde düzenlediğimiz panelin konuşmacıları TKYD Yönetim Kurulu Üyesi ve TOFAŞ Dış İlişkiler Direktörü Güray Karacar, TKYD Yönetim Kurulu Üyesi ve Hergüner Bilgen Özeke Avukatlık Ortaklığı Ortaklarından Av. Kayra Üçer ile TKYD Yönetim Kurulu Üyesi ve Borusan Holding Kurumsal İlişkiler Direktörü Eray Akdağ oldu.

STK’lara yönelik panelin ardından, moderasyonunu TKYD Başkanı Feyyaz Ünal’ın yaptığı, Ankara iş dünyasına yönelik “Kurumsal Yönetim ile Şirketinizi Nasıl Geleceğe Taşırsınız?” konulu panel ile programımız devam etti.

İzmir Kurumsal Yönetim Etkinlikleri

İzmir Kurumsal Yönetim etkinliklerimiz çerçevesinde 30 Eylül ve 1 Ekim 2019 tarihlerinde çeşitli etkinlikler ile İzmir iş dünyası ile bir araya geldik.

İzmir etkinliklerimizin ilk gününde Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO)’nın 30 Eylül 2019 tarihinde düzenlenen Meclis Toplantısı’na konuk olduk. Toplantıda; Yönetim Kurulu Başkanımız Feyyaz Ünal “Kurumsal Yönetim Nedir? Neden Önemlidir?” konusunda bir sunum yapıp meclis üyeleri ile kurumsal yonetimi konuştu. Aynı gün etkinlik öncesi İzmir’in basın mensupları ile de bir araya gelme imkanı bulduk. 

Etkinliklerin ikinci gününde Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) ev sahipliğinde EİB uzman ve yöneticilerine “Birliklerde ve STK’larda Kurumsal Yönetim”i anlattık.

İzmir programımızın ikinci günü STK’lara yönelik panelin ardından, İzmir iş dünyasına yönelik “Kurumsal Yönetim ile Şirketinizi Nasıl Geleceğe Taşırsınız?” konulu panel ile devam etti.

“İyi Yönetim İyi Yatırım Çeker” Mottosuyla Sanayi Odalarına Konuk Olmaya Devam Ediyoruz

Adana Sanayi Odası Meclis Toplantısına Konuk Olduk

Anadolu illerine düzenlediğimiz etkinlikler çerçevesinde Adana Sanayi Odası (ADASO)’nun 25 Ekim 2019 tarihinde düzenlenen Meclis Toplantısı’na konuk olduk. Toplantıda; Yönetim Kurulu Başkanımız Feyyaz Ünal “Kurumsal Yönetim Nedir? Neden Önemlidir?” konusunda bir sunum yapıp meclis üyeleri ile kurumsal yönetimi konuştu.

Aydın Sanayi Odası Meclis Toplantısına Konuk Olduk

Aydın Sanayi Odası (AYSO)’nın 26 Eylül 2019 tarihinde düzenlenen Meclis Toplantısı’na konuk olduk. Toplantıda; Yönetim Kurulu Başkanımız Feyyaz Ünal “Kurumsal Yönetim Nedir? Neden Önemlidir?” konusunda bir sunum yapıp meclis üyeleri ile kurumsal yonetimi konuştu.