Türkiye Cumhuriyeti’nin aziz kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk;

Bugün, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin yeni yönetim kurulu olarak, size ve ilkelerinize bağlılıklarımızı arz etmek için manevi huzurunuzdayız.

Milli Mücadele’nin ateşini yaktığınız 19 Mayıs 1919’un 100. yılında size sözümüz, bizlere açtığınız yolda, ilke ve inkılaplarınızın takipçisi olarak yürümeye devam etmek ve ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesine yükselmesi için var gücümüzle çalışmaktır.

Şükranlarımızla;

Feyyaz Ünal
Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

Derneğimizin Feyyaz Ünal başkanlığındaki yeni yönetimi, 22 Mayıs 2019 tarihinde Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. Feyyaz Ünal ve Duygu Yılmaz, Ümit İhsan Yayla, Kayra Üçer, Ozan Altan, Eray Akdağ, Ali Kamil Uzun, Güray Karacar, Nihal Mashaki’den oluşan TKYD heyeti, Ankara’da Yasama Derneği (YASADER), DÜNYA Bankası Türkiye Direktörlüğü ve T.C. Ticaret Bakanlığı’nda temaslarda bulunarak, Anıtkabir’i ziyaret etti.

Ankara ziyaretlerimiz YASADER ile başladı. TBMM’de gerçekleşen toplantıda, YASADER Yönetim Kurulu ile çalışmalarımız hakkında görüş alışverişi imkanı yakaladık.

Ankara temaslarımızda Dünya Bankası Türkiye Direktörü Auguste Koaume ile bir araya gelme imkanı bulduk. Nezaket ziyaretimizde karşılıklı iş birliği alanlarını değerlendirdik. 

Öğleden sonra Anıtkabir’i ziyaret eden heyet, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesinde saygı duruşunda bulunurken, TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Ünal, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

TKYD Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara temasları kapsamında son olarak T.C. Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay ile bir araya geldi. Nezaket ziyaretlerinde heyet, TKYD’nin yeni dönem faaliyetleri ve hedefleri konusunda bilgi verirken, karşılıklı iş birliği fırsatları da masaya yatırıldı.