Yönetim  Kurulumuzun Ziyaretleri Devam Ediyor

Yönetim Kurulumuzun IFC Ziyareti

IFC Ülke Müdürü Arnaud Dupoizat’a 25 Eylül 2019 tarihinde ziyarette bulunduk. İligli ziyarette finans sektöründen Şirket Genel Sekreteri konusuna kadar ortak çalışma alanlarımız hakkında görüş alışverişi yapma fırsatı bulduk.

Yönetim Kurulumuzun YASED Ziyareti

Kurumsal yönetim iyi uygulamalarının yaygınlaşması için görüş alışverişlerimiz devam ediyor. Yönetim Kurulu Başkanımız Feyyaz Ünal, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ozan Altan ve Ali Kamil Uzun katılımları ile  22 Ağustos 2019 tarihinde YASED ziyaretimiz gerçekleşti. 

Toplantıda YASED Başkan Yardımcısı Hüseyin Haluk Yalçın ve Genel Sekreter Özlem Özyiğit ile bir araya gelerek derneğimizin çalışmaları ve kurumsal yönetim konusunda görüş alışverişinde bulunulup, olası işbirliği imkanlarını değerlendirdik. 

TKYD, Merkezi Kayıt Kuruluşu’na Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Derneğimiz Başkanı Feyyaz Ünal, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Ümit Yayla ve Genel Sekreteri Betül Aygensu Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ekrem Arıkan’a 7 Ağustos 2019 tarihinde nezaket ziyaretlerinde bulundu. Toplantıda derneğimizin çalışmaları ve kurumsal yönetim konusunda görüş alışverişinde bulunuldu, gelecek dönem işbirliği imkanları değerlendirildi.