TKYD Eğitimleri; farklı konu ve konuşmacıları ile konuların ilgililerine fayda sunmaya devam ediyor.

Yönetim Kurulu Üyeliği İhtisas Programı

TKYD’nin Yönetim Kurulu Üyeliği İhtisas Programı 19-20 Ekim 2018 tarihlerinde InterContinental Taksim Otel’de düzenlendi. Programda; yönetim kurulunun yapısı ve yönetim kurulu üyelerinin konumu, yönetim kurulu seçim kriteleri-oryantasyon ve yönetim kurulu üyelerine sağlanan ücret ve yan haklar, doğru yönetim modelleri ve takım olma bilinci, yönetim kurulunda şirket stratejisinin oluşturulması ve benimsenmesi, yönetim kurulu üyelerinin hukuki görev ve sorumlulukları, risk yönetimi konuları kapsamlı olarak ele alındı.

“Zor Zamanlarda Ayakta Kalmak-Resilient Leader” Eğitimi

“Zor Zamanlarda Ayakta Kalmak-Resilient Leader” eğitimi 18 Eylül 2018 tarihinde Intercontinental Otel’de düzenlendi. Liderlik gelişimine ilgi duyan, yöneticilik yetkinliklerini liderlik ve koçluk bakış açıları ile güçlendirmek isteyenlerin ilgi gösterdiği eğitimin konuşmacısı TKYD Üyesi, Üst Düzey Yönetici, Liderlik ve Takım Koçu olan Naci Demiral oldu.

“Şirket Genel Sekreteri” Eğitimi

Şirket Genel Sekreteri eğitimi 25 Ekim 2018 tarihinde Intercontinental Otel’de düzenlendi. Eğitimin konuşmacıları; TKYD Yönetim Kurulu Üyesi ve Ümit Yayla Avukatlık Bürosu Yönetici Ortağı Av. Ümit Yayla, TKYD Üyesi ve Kurum Artı Yönetici Ortağı Arzu Çakmakçıoğlu ve TKYD Üyesi-Şişecem Genel Müdür Danışmanı Nihal Mashaki oldu. Eğitimde; şirket genel sekterinin kurumsal yönetim çerçevesinde yeri ve şirket içindeki önemi, görev ve sorumlulukları, sahip olması gereken özellikler ve yetkinlikler, genel kurul ve yönetim kurulu toplantılarındaki görev ve sorumlulukları detaylı olarak ele alındı.