ING Bank Nesilden Nesile Yönetim Akademisi’nin 5. Yıl açılış etkinliği 25 Ekim 2018 tarihinde ING Bank Genel Müdürlükte düzenlendi. TKYD Başkanı Ali Pandır etkinlikte “Aile Şirketleri Geleceğe Nasıl Hazırlanmalı?” konulu bir konuşma yaptı, konuyu kurumsal yönetim perspektifinden katılımcılara aktardı.

 

“Aile Şirketlerinde Yönetim ve Kurumsallaşma Paneli”

Mevlâna Kalkınma Ajansı ve Konya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü işbirliğiyle 18 Ekim 2018 tarihinde “Aile Şirketlerinde Yönetim ve Kurumsallaşma Paneli” gerçekleştirildi.

Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ moderatörlüğünde gerçekleşen panele TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır panelist olarak katıldı. Panelde; aile şirketlerinin etkin yönetimi, karşılaşılan zorluklar, aile şirketlerinin değişme uyum sağlaması, kurumsal yönetim, şirketler için aile anayasası, yönetimdeki aile bireyleri arasında iletişim ve finansal planlama gibi konuların değerlendirildi.

TAYSAD Konya Otomotiv Tedarik Sanayicileri Günü’nde “Aile Şirketlerinde Kurumsal Yönetim”i Anlattık

TAYSAD Konya Otomativ Tedarik Sanayiciler Günü 28 Haziran 2018 tarihinde Kayseri Sanayi Odası’nda düzenlendi. TKYD Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Buldurgan, programda “Aile Şirketlerinde Kurumsal Yönetim” üzerine bir sunum yaptı. Mehmet Buldurgan, kurumsal yönetimin önemine dikkat çektiği sunumunda Türkiye’de şirketlerin yüzde 95’ini oluşturan aile şirketlerinin kurumsallaşmasının önemli olduğunun altını çizdi.