TKYD Eğitimleri; farklı konu ve konuşmacıları ile konuların ilgililerine fayda sunmaya devam ediyor.

Şirket Genel Sekreteri Eğitimi

Eğitim, 5 Nisan 2018 tarihinde InterContinetal Taksim Otel’de düzenlendi. Eğitim konuşmacıları; Ümit Yayla Avukatlık Bürosu Yönetici Ortağı ve TKYD Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ümit Yayla, Kurum Artı Danışmanlık Ortağı ve TKYD Üyesi Arzu Çakmakçıoğlu, IFC Avrupa ve Orta Asya Kurumsal Yönetim Lideri Merima Zupcevic Buzadzic ve Hergüner Bilgen Özeke Avukatlık Ortaklığı Avukatlarından Begüm Ergin oldu. Eğitimde; şirket genel sekreterinin kurumsal yönetim çerçevesinde önemi, Türkiye ve dünya uygulamalarından örnekler ve deneyim paylaşımları ile katılımcılara aktarıldı. 

Özel Durum Açıklamaları ve KAP 4.0 Eğitimi

Eğitim, 22 Mart 2018 tarihinde InterContinental Taksim Otel’de düzenlendi. Eğitimin konuşmacıları; Ümit Yayla Avukatlık Bürosu Yönetici Ortak ve TKYD Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ümit Yayla ve MKK Kaydi Sistem Müdürlüğü KAP Servis Yöneticisi Dr. F. Ayzer Bilgiç oldu. Av. Ümit Yayla Sermaye Piyasası Çerçevesinde Kamuyu Aydınlatma Yükümlülüklerini, Dr. F. Ayzer Bilgiç ise KAP 4.0 Uygulamaları, Sistemin Etkin Kullanımı, Özel Durum Açıklamaları, Finansal Rapor Bildirimlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler üzerine katılımcıları bilgilendirdiler. 

“Şirketlerin Geleceğe Taşınmasında; Kurumsallaşma, Kurumsal Yönetim – Mevzuat ve Uygulamalar Açısından” Eğitimi

Eğitim, 15 Mart 2018 tarihinde InterContinental Otel’de düzenlendi. Eğitimin konuşmacıları Sermaye Piyasası Kurulu Başuzmanı Dr. Selma Kurtay ve TKYD Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Doğrusoy oldu. 

“Yönetim Kurulu Toplantılarına İlişkin İyi Yönetim Uygulamaları: Toplantı Öncesi, Sırası, Sonrası” Eğitimi

Eğitim, 28 Şubat 2018 tarihinde InterContinental Otel’de düzenlendi. Eğitimin konuşmacıları; Türkiye Finans Katılım Bankası Baş Hukuk Müşaviri Av. Nihal Mashaki, Özel ve Özel Avukatlık Bürosu’ndan Av. Özgecan Aydınsoy ve SRP-Legal Kurucu ve Yöneticisi Av. Dr. Çiğdem Ayözger oldu.

Yönetim Kurulu Üyeliği İhtisas Programı

Program, 26-27 Ocak 2018 tarihlerinde InterContinental Taksim Otel’de düzenlendi. Programda; yönetim kurulunun yapısı ve yönetim kurulu üyelerinin konumu, yönetim kurulu seçim kriteleri-oryantasyon ve yönetim kurulu üyelerine sağlanan ücret ve yan haklar, doğru yönetim modelleri ve takım olma bilinci, yönetim kurulunda şirket stratejisinin oluşturulması ve benimsenmesi, yönetim kurulu üyelerinin hukuki görev ve sorumlulukları, risk yönetimi konuları kapsamlı olarak ele alındı.