KURUMSAL YÖNETİM ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

XI. Kurumsal Yönetim Zirve’sinde Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan metodoloji doğrultusunda yıl içinde aldıkları Kurumsal Yönetim Derecelendirme notlarına göre Kurumsal Yönetim Ödülleri de sahiplerini buldu. Bu yıl sekizincisi verilen ödüllerde “En Yüksek Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notuna Sahip İlk Üç Şirket” kategorisinde birinci Aksa Akrilik, ikinci Doğuş Otomotiv, üçüncü ise TAV Havalimanları oldu.

En Yüksek Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notuna Sahip Halka Açık Olmayan Şirket Ödülleri’nde ise “Halka Açık Olmayan Aile Şirketi Kategorisi”nde ödülü Sütaş; “Halka Açık Olmayan Finans Şirketi Kategorisi”nde ise ödülü Garanti Emeklilik aldı.

“Yönetim Kurulu Kategorisinde En Yüksek Derecelendirme Notuna Sahip Şirket” ödülü Garanti Bankası’na giderken, “Kurumsal Yönetim Endeksinde Son 1 Yılda Notunu En Çok Artıran Şirket” Doğuş Gayrimenkul oldu.

“En Yüksek Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notuna Sahip İlk 3 STK” ödülleri ise sırasıyla Darüşşafaka Cemiyeti, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve Toplum Gönüllüleri Vakfı’na verildi.