Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi, Odgers Berndtson ve Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği olarak, iş dünyası liderlerinin birikimlerini, yönetim kurulu perspektifinden, sürdürülebilir gelişime katkı sağlayabilecekleri şekilde paylaşacakları ortak akıl platformlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz.

Bu doğrultuda 8-9 Mayıs 2017 tarihlerinde düzenlenen “Uluslararası Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Dinamikleri” programı kapsamında sekizinci “Yönetim Kurulu Dinamikleri Paneli” 8 Mayıs 2017 akşamı Joint Idea Kanyon’da düzenlendi.

TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır, Anadolu Grubu İcra Başkanı Hurşit Zorlu, TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı Sumer Tömek Bayındır ve Vehbi Koç Vakfı Genel Müdürü Erdal Yıldırım’ın panelist olarak katıldığı programın moderatörleri Odgers Berndtson Yönetici Ortağı ve TKYD Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Öztuna Bozoklar ile MD Yönetim ve Stratejik Danışmanlık, TKYD Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Doğrusoy oldu. 

Yönetim kurullarının işleyişindeki olumlu dinamikler, iyi kurumsal yönetim uygulamaları, tüm yönetim / icra kurulu üyelerinin donanımları ve kritik deneyimleri ile değer yarattıkları roller giderek daha fazla önem kazandığı panelde özellikle vurgulandı.