Üyelerimizden Av. Gönenç Gürkaynak’ın yönetici ortağı olduğu ELİG Lokmanhekim Gürkaynak Ortak Avukat Bürosu ve EY Türkiye tarafından “Kişisel Verilerin Korunması” konulu bir konferans 16 Aralık 2016 tarihinde The Marmara Taksim’de düzenlenecektir. Söz konusu konferansta kişisel verilerin korunması ve şirketlerin bu kapsamda neler yapabileceği konuları değerlendirilecektir. Konferansın konuşmacıları; ELİG Lokmanhekim Gürkaynak Ortak Avukat Bürosu Yönetici Ortağı ve Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Görevlisi Av. Gönenç Gürkaynak, Osborne Clarke Hukuk Bürosu Ortağı Dr. Flemming Moos, EY Türkiye Kıdemli Müdürü Can Genç ve EY Almanya Ortağı Bodo Meseke olacaktır. 

Ücretsiz olarak düzenlenecek konferansta kayıtlar öncelik esasına göre olacaktır. Simultane tercüme yapılacaktır. Katılım salon kapasitesi ile sınırlı olacağından kaydınızı LCV yaparak gerçekleştirmeniz önemlidir.

LCV: Katılımınızı +90 212 327 17 24 numaralı telefondan / asli.yildiz@elig.com e-posta adresinden Aslı Yıldız’a veya +90 212 408 53 71 numaralı telefondan / rezan.kucukislamoglu@tr.ey.com e-posta adresinden Rezan Küçükislamoğlu’na bildirmenizi rica ederiz.