Aile şirketleri için özel olarak hazırlanmış; yönetim kurulunun yetki ve görevleri, şirket paydaşları ve kamuya karşı sorumluluklar, strateji ve hedef oluşumları gibi aile şirketleri için büyük önem taşıyan konular hakkında çok değerli bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı Hissedarlara Özel Yönetim Kurulu İhtisas Programı 6 ve 7 Mayıs tarihlerinde İzmir Büyük Efes Swissotel’de gerçekleşti.  

Programın ilk gününde katılımcılar İlter, Turan & Argun Hukuk Bürosu kurucu ortağı Aydın Buğra İlter, MD Yönetim ve Strateji Danışmanlık kurucu ortağı Mustafa Doğrusoy ve KPMG CFE ve CRMA müdürü Sinan Çamlık’tan yönetim kurulu üye sorumlulukları, aile anayasası ve iş etiği gibi konularda çok değerli bilgiler aldılar.

Programın ikinci gününde ise Sun Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜSİAD Başkan Yardımcısı Sedat Şükrü Ünlütürk Ana Hissedar Perspektifiyle Yönetim Kurulu Oluşumu konusunda verdiği sunum ve engin tecrübesini katılımcılarımızla paylaştı. Daha sonra Inforce Genel Müdürü Gökhan Ugan strateji belirlenmesi ve yönetim hedefleri ile ilgili paylaşımlarda bulundu.