İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu, “Kurumsallaşma, İnovasyon Ve Teknolojiyle Gaziantep Yarına Hazırlanıyor” temasıyla 18 Şubat 2016 Perşembe günü Divan Hotel Gaziantep’te, Gaziantepli iş adamlarını bir araya getirdi. Düzenlenen programda ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı ve TKYD Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Turan ve TKYD Genel Sekreteri Güray Karacar “Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma – Markalaşma” konusunda ortak bir sunum yaptı.

İPZ Anadolu oturumlarında “Kurumsallaşma, İnovasyon ve Teknoloji” temasına değinilecek olup bu ana tema çerçevesinde gün boyunca gerçekleştirilecek oturumlarda, “Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma ve Markalaşma”, “Yeni İş Süreçleri, Yeni Üretim Modelleri”, “Yeni Nesil Girişimcilik: E-Ticaretin sunduğu fırsatlar”, “İnternet Reklamcılığında Yeni ve Etkili İş Yapış Biçimleri Nelerdir, Nasıl Kullanmalısınız”, “Duygusal Pazarlama ve İnsanlaşan Markalar”  konuları değerlendirilecek. Konferans boyunca içeriğin konseptine uygun interaktif bir ortam yaratılacak.

İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Anadolu’daki iş dünyasıyla buluşmaya devam ediyor. Zirve bu yıl “Aile Şirketleri ve Veliahtları Yeni Tüketici, Yeni İş Modelleri” konusuna odaklanıyor.