Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) tarafından düzenlenen Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelerine Özel Yönetim Kurulu Üyeliği İhtisas Programı 11-12 Aralık tarihinde Divan İstanbul City Otel’inde gerçekleşti.

Programın birinci gününde birbirinden değerli konuşmacılar ile gerçekleştirilen eğitimde Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır eşsiz deneyimlerini paylaşırken Management Center Türkiye Grup CEO’su Tanyer Sönmezer takım olma bilinci üzerine sunumunu gerçekleştirdi. Son bölümde ise Dalfin Finansal Kurumsal İletişim ve Danışmanlık Hizmetleri Yönetici Ortağı Bahadır Dalkılıç hissedarlara karşı görevler, liderlik özellikleri ve etik-sosyal sorumluluk konularını aktardı.

Programın ikinci günü ELİG Ortak Hukuk Bürosundan Gönenç Kaynak’ın rekabet hukuku hassasiyeti üstüne gerçekleştirdiği eşsiz sunumuyla başladı. Ardından Pendar Yönetim Danışmanlık Genel Müdürü Enis Pendar yönetim kurulunda şirket stratejisinin oluşturulması ve benimsenmesi konusunu katılımcılarla paylaştı. Eğitimin son bölümünde ise Odgers Bernston Yönetici Ortağı Ayşe Öztuna Bozoklar yönetim kurulu seçim kriterleri ve bağımsız yönetim kurulu üyelerine sağlanan haklar konusunda katılımcıları bilgilendirdi.