Odgers Berndtson ve Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği işbirliğinde düzenlenen ortak akıl platformu toplantıları devam ediyor. Toplantıların beşincisi Borsa İstanbul ev sahipliğinde 19 Kasım 2015 Perşembe sabahı düzenlendi. “Kahvaltı Toplantısı ve Yönetim Kurulu Dinamikleri Paneli’nin ana konuşmacısı, aynı tarihlerde G20 toplantılarına katılmak üzere ülkemizi ziyaret eden geçmiş dönem Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff oldu.Wulff’un konuşmasında, Yeni Nesil Yönetim Kurullarının G20 ve B20 tartışmaları ışığında gelişen rol ve sorumluluklarını değerlendirdi.

Panel bölümünün konuşmacılarının Borusan Holding, CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi Agah Uğur, Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar olduğu toplantının moderatörü Vatan Gazetesi Köşe Yazarı Ali Ağaoğlu oldu. Yeni nesil yönetim kurulları, kurumsal rekabetin ve kurumsal yönetimin yarattığı yeni dinamikler doğrultusunda yönetim kurullarında ön plana çıkan ihtiyaçlar, uluslararası perspektif ve deneyimler panelin ana tartışma konuları oldu.

Bu özel buluşmaya Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarının ve Almanya ile güçlü bağları olan kurumların liderlerinin katılımı ve ilgisi yüksek oldu.