Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD)’ye kurumsal üye olarak sağlamış olduğunuz değerli destek için bir kez daha teşekkür ederiz. OECD Kurumsal Yönetim İlkeleri’nin güncellendiği, Türk Ticaret Kanunu ile oluşan ikincil düzenlemelerin hayata geçtiği, kurumsal yönetimin artık bir yasal uyum çerçevesinden bir iş kültürü haline geldiği bu süreçte katkılarınız daha da büyük bir önem arz etmektedir.

Kurumsal üyelik statüsündeki kuruluşlarımıza katkıda bulunabilmek amacıyla özel bir seminer programını hazırlamış bulunmaktayız. “İçsel bilgilere erişimi olanlar listesindeki yöneticilerin dikkat etmesi gereken hususlar” başlıklı seminer çerçevesinde, yöneticilerin bu listede yer alarak üstlendikleri sorumlulukları en iyi uygulama örnekleri ile bilgiye sunmayı, mevzuatta son dönemde oluşan değişiklikleri ve uluslararası alandaki gelişmeler ile ilgili kısa bir vizyon turunu paylaşmayı hedeflemekteyiz.

En iyi kurumsal yönetim uygulamalarının içselleştirilmesi anlamında liderliği üstlenen kurumsal üyelerimize yönelik ücretsiz seminer programı ile ilgili dernek sekretaryamız ile iletişime geçmenizi rica ederiz.